Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


Effectieve communicatie op de werkvloer is van cruciaal belang voor het succes van elk team en elke organisatie. Door feedback op de juiste manier in te zetten kunnen we als individu én als team verder groeien, onze prestaties verbeteren, de samenwerking boosten en een positieve werkcultuur bouwen.

In dit live webinar gaat communicatie experte Yvonne König dieper in op het belang van deze vaardigheden en hoe je ze kan toepassen. Of je nu een manager, teamleider of teamlid bent, dit webinar biedt waardevolle inzichten, praktische tips en valkuilen om in gedachten te houden bij het geven en ontvangen van feedback.

Tijdens dit interactieve webinar kom je meer te weten over
  • Mogelijke barrières die effectieve communicatie in een professionele omgeving kunnen tegenwerken
  • De kracht van constructieve feedback en het verschil met kritiek
  • Valkuilen en tips bij het geven van feedback voor een positieve impact op de ontvanger
  • Feedback ontvangen, ermee omgaan en omzetten in leerervaringen dankzij een groeimindset en effectieve luisterstrategieën
  • Tips om een feedbackcultuur te implementeren en omarmen

Wil je je communicatievaardigheden versterken, constructieve feedbacktechnieken ontwikkelen en een positieve verandering binnen jouw team of organisatie stimuleren? Neem dan deel aan dit live en interactief webinar, ontdek de do's en don'ts van feedback geven en ontvangen en stel al jouw vragen aan de trainer.

Gratis inschrijven
Schrijf je nu in via bovenstaande link om deel te nemen.
Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Ben je niet beschikbaar op het exacte tijdstip? Geen nood. Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je na afloop van de webinar een replay link waarmee je de webinar op een geschikt moment kan (her)bekijken. 

weekvanhetwerkgeluk.be
www.tryangle.be - info@tryangle.be
Tryangle Webinargeek Kanaal

Presentatie door
Yvonne König
Communication Expert
​​​​​​​
Duur
1 uur

Je kan het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar