Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Wat mag je verwachten?


Stress, concentratieverlies, nervositeit en/of uitputting … Door te vaak op ons (smartphone)scherm te kijken, lopen we het risico op een overdosis. Digital detox wil niet dat je alle digitale toepassingen uit je leven moet bannen, maar wel dat je meer ruimte moet durven voorzien voor deconnectie. Deconnectie betekent het bewust loslaten van digitale communicatiemiddelen.

Laat dat nu net voor velen minder evident zijn dan het lijkt. Via de smartphone hebben we immers 24/7 toegang tot onze (professionele) e-mail, een onuitputtelijke stroom van informatie via social media en WhatsApp, de wereld letterlijk binnen handbereik. De risico’s zijn duidelijk: de grenzen tussen privé en werk vervagen in die mate dat het stressniveau serieus kan stijgen. Voortdurend verbonden zijn kan op die manier overspanning en op lange termijn een burn-out in de hand werken.

In dit gratis webinar met Christine Wittoeck naar aanleiding van de week van het werkgeluk ontdek je 
- Concrete tips en tricks om je productiviteit en werkgeluk te verhogen
door effectiever en efficiënter om te gaan met digitale werkmiddelen en technologie.
- Hoe je digitale onrust (stress) om kan zetten naar digitaal comfort en meer (digitaal) welzijn op het werk. 

Inschrijven
Schrijf je nu in via bovenstaande link om gratis deel te nemen aan het webinar. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Ben je niet beschikbaar op het exacte tijdstip? Geen nood. Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je na afloop van de webinar een replay link waarmee je de webinar op een geschikt moment kan (her)bekijken. 

weekvanhetwerkgeluk.be
www.tryangle.be - info@tryangle.be
​​​​​​​Tryangle Webinargeek Channel
Presentatie door
Christine Wittoeck
(Digital) Wellbeing Expert 

Duur
60 minuten

Je kan het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar