Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


Triple E, de duurzaamheidsscan van Allanta, focust niet voor niets op het ethisch-sociale aspect van ondernemen. Dankzij de juiste "people approach" kan je immers duurzaam ondernemen.

Alleen reist de vraag: hoe dan?
Deze vraag beantwoordt welzijnsexperte Griet Deca tijdens dit inspiratiewebinar.

Ze schetst waarom het zo belangrijk is om je als bedrijf nu te buigen over de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, zeker de jongste generatie.

Daarna neemt Griet je mee op ontdekking doorheen concrete tips en technieken voor meer duurzaamheid in je samenwerkingen op vlak van 
- bedrijfscultuur: hoe voer je een duurzaam retentiemanagement?
- back-ups: hoe pak je afwezigheid en arbeidsduurverkorting duurzaam aan vanuit een ethisch-sociale aanpak?
- welzijn: hoe zorg je voor werkbaar werk ook wanneer de werkdruk hoog is?

Inschrijven
Schrijf je nu in via bovenstaande knop om deel te nemen aan het gratis webinar. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Heb je een prangende vraag die je graag beantwoord wil zien tijdens deze online sessie met Tryangle? Aarzel niet om ons dat te laten weten via info@tryangle.be met de vermelding van dit webinar. Je kan je vragen aan ons bezorgen tot en met vrijdag 3 mei.

Ben je niet beschikbaar op het exacte tijdstip? Geen nood! Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je na afloop van de webinar een replay link waarmee je de webinar op een voor jou geschikt moment kan (her)bekijken. 

Presentatie door
Griet Deca (Chief Happiness Tryangle)
Erna Grosemans (​​​​​​​Sustainability Change Coach Allanta)

Duur
50 minuten

Je kan het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar