Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


Het belang van werkgeluk wordt steeds duidelijker: de werkdruk is vandaag nog steeds hoog, voor bepaalde profielen is er schaarste op de arbeidsmarkt en medewerkers verwachten van werkgevers een inspanning om een mentaal gezonde werkomgeving te creëren.

Het creëren van een positieve werkcultuur en het implementeren van effectieve welzijns- en werkgelukstrategieën is cruciaal om medewerkers te betrekken, hun welbevinden te bevorderen en de algehele bedrijfsprestaties te verbeteren.

In dit live webinar deelt Corporate Well-Being Expert Kim Hilgert haar diepgaande kennis en ervaring op het gebied van werkgelukbeleid. Ze geeft waardevolle inzichten en praktische tips mee waarmee organisaties hun werkgelukbeleid kunnen optimaliseren.

Wat mag je verwachten van dit webinar?
- Krijg inzicht in de voordelen en sleutelcomponenten van een effectief werkgelukbeleid
- Ontdek bewezen technieken en concrete tips om een positieve werkcultuur te creëren.
- Kom meer te weten over de link tussen welzijn en werkgeluk als sleutel voor meer welbevinden én betere prestaties.
- Krijg beter zicht op hoe leidinggevenden een cruciale rol spelen in het creëren van een werkomgeving die werkgeluk bevordert, en hoe je hen op de juiste manier kan inzetten. 

​​​​​​​Doe mee aan dit live webinar naar aanleiding van de Week van het Werkgeluk en ontdek hoe je jouw werkgelukbeleid kan implementeren en optimaliseren om een betrokken en gemotiveerd team te creëren, terwijl je zo de bedrijfsprestaties naar een hoger niveau tilt.


Gratis inschrijven
Schrijf je nu in via bovenstaande link om deel te nemen.
Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Ben je niet beschikbaar op het exacte tijdstip? Geen nood. Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je na afloop van de webinar een replay link waarmee je de webinar op een geschikt moment kan (her)bekijken. 

weekvanhetwerkgeluk.be
www.tryangle.be - info@tryangle.be
Tryangle Webinargeek Kanaal

Presentatie door
Kim Hilgert
Corporate Well-Being Expert
​​​​​​​
Duur
1 uur

Je kan het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar