Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Hoe ga je om met toxisch leiderschap? 
Hoe kan je het vermijden?
​​​​​​​

​​​​​Toxisch leiderschap is een topic dat de laatste tijd steeds vaker ter sprake komt. Niet onterecht, want het kan nefaste gevolgen hebben. 
Niet alleen kan het een teken aan de wand zijn van een ganse organisatiecultuur zijn die toxisch blijkt te zijn, het kan zich ook op kleinere schaal afspelen, namelijk binnen één team of specifiek gelinkt aan één persoon, maar evenzeer grote schade aanrichten. 

Toxiciteit leidt tot een werkomgeving waarin medewerkers zich onveilig en ongemakkelijk voelen. Het kan fysieke en psychische gezondheidsproblemen veroorzaken en kan zelfs het persoonlijke leven beheersen van degene die eraan blootgesteld worden. 
Bovendien is het ook voor organisaties geen goede zaak aangezien de vijandige werksituatie kan resulteren in lagere betrokkenheid en productiviteit en hoger verloop.

Het is dus van cruciaal om te begrijpen wat toxisch leiderschap precies is, hoe je het kan herkennen, hoe je er mee kan omgaan - en vooral hoe het kan worden voorkomen.

In dit dynamisch webinar helpt Chief Happiness Griet Deca de deelnemers bewust worden van de waarschuwingssignalen en geeft ze handvaten mee om in te grijpen, er mee om te gaan en de situatie om te buigen naar een gezondere werkcultuur met meer welzijn, werkplezier en werkgeluk.

In dit webinar kom je meer te weten over
- Wat toxisch leiderschap is en welke vormen kan het aannemen?
- Wat zijn de watch-outs en hoe kunnen leidinggevenden hun eigen potentiële blinde vlek omzeilen?
- Wat kan je doen als er toch sprake is van toxisch gedrag - als leidinggevende zelf én als medewerker?
- Welk soort leiderschap is dan wel the way to go en hoe zet je de juiste stappen in de goede richting?

Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je jouw omgeving kan helpen transformeren tot een plek waar iedereen kan floreren!

Inschrijven
Dit is een on-demand webinar dat je kan bekijken tijdens de Smile@Work Week. Schrijf je in en je ontvangt meteen de link.

weekvanhetwerkgeluk.be
www.tryangle.be - info@tryangle.be
Smile@Work by Multiburo

Presentatie door
Griet Deca
Chief Happiness 
​​​​​​​
Duur
30 minuten

Je kan het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar