Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Over hybride werk, work-life blend en de vierdagenwerkweek

Zowel organisaties als medewerkers hechten steeds meer belang aan de manier waarop we ons werk en ons privéleven met elkaar combineren. De afgelopen jaren is dan ook een stroomversnelling ontstaan rond flexibele werkmodellen en concepten zoals hybride werkvormen, asynchroon werken en de vierdagenwerkweek, die tegemoet komen aan de verschillende individuele behoeften van medewerkers.

Ook bij Tryangle krijgen we steeds meer vragen omtrent de praktische werkorganisatie en toepassing van deze modellen; over de impact op de connectie, het engagement, de productiviteit, het welzijn, het werkgeluk en de retentie van medewerkers, maar ook over specifieke uitdagingen waarmee management teams, HR professionals en leidinggevenden geconfronteerd worden in deze context.

In dit webinar naar aanleiding van de Week van het Werkgeluk  en en de Smile@Work Week deelt onze Corporate Well-Being Expert Kim Hilgert inzichten en best practices die we de afgelopen jaren hebben verzameld rond deze topics.
​​​​​​​
Wat komt aan bod in het webinar:
  • Flexibele werkmodellen begrijpen: concrete voordelen en potentiële valkuilen 
  • Praktische tips en watch-outs voor effectieve en succesvolle implementatie
  • Over de opkomst van hybride werken, de uitdagingen en kansen die het met zich meebrengt en de sleutels om zowel de individuele prestaties als de teamdynamiek en samenwerking te bevorderen.
  • Strategieën en handvaten om werk en privé effectief te integreren en een gezonde work-life blend te creëren.
  • Vierdagenwerkweek: Over het verschil tussen de Belgische aanpak en de internationale testcases en de potentiële voor- en nadelen.

Of je nu op zoek bent naar meer werkgeluk, of jezelf wilt laten inspireren op het gebied van flexibel en hybride werken, dit webinar biedt waardevolle kennis voor iedereen.

Inschrijven
Dit is een on-demand webinar dat je kan bekijken tijdens de Smile@Work Week. Schrijf je in en je ontvangt meteen de link.

weekvanhetwerkgeluk.be
www.tryangle.be - info@tryangle.be
Smile@Work by Multiburo

Presentatie door
Kim Hilgert
Corporate Well-Being Expert
​​​​​​​
Duur
1 uur

Je kan het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar