Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


Steeds meer werknemers worstelen met aanhoudende overbelasting en stress. Onderzoek toont aan dat bijna 30% van de Belgische werknemers een (hoog) risico loopt op burn-out! Wie uitvalt, is vaak voor langere tijd arbeidsongeschikt.

Een vroege detectie en preventie van stress kan heel wat problemen voorkomen. Zowel op individueel vlak als binnen een team of organisatie is het immers mogelijk om tekenen van toxische stress te (h)erkennen en bespreekbaar te maken en op die manier aan primaire en secundaire preventie te doen. En dit is precies wat aan bod komt in dit webinar.

In deze live interactieve sessie met Chief Happiness Griet Deca, zetten we de belangrijkste inzichten op een rijtje zodat je stress en burn-out beter leert begrijpen, kan herkennen en effectief kan aanpakken.

Je leert onder andere:
  • Negatieve stress begrijpen: herken subtiele en verborgen tekenen van overmatige stress en identificeer hoe stress zich kan manifesteren op fysiek, emotioneel en gedragsniveau.
  • Welke signalen mogelijk een burn-out aankondigen
  • Hoe je kan inschatten in welke risico-categorie jij, jouw collega’s of je medewerkers zich bevinden.
  • Welke communicatie-aanpak geschikt is om je collega's of medewerkers te begeleiden en erger te voorkomen.
  • Strategieën voor stressmanagement en zelfzorg: We gaan in op enkele effectieve technieken en praktische tips om stress te verminderen en je veerkracht te vergroten.
Of je nu je eigen stressniveaus wil beheren en gezonder omgaan met je eigen negatieve stress, of je je collega’s of team members wenst te ondersteunen, wees van harte welkom.

Gratis inschrijven
Schrijf je nu in via bovenstaande link om deel te nemen.
Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Ben je niet beschikbaar op het exacte tijdstip? Geen nood. Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je na afloop van de webinar een replay link waarmee je de webinar op een geschikt moment kan (her)bekijken. 

weekvanhetwerkgeluk.be
www.tryangle.be - info@tryangle.be
Tryangle Webinargeek Kanaal

Presentatie door
Griet Deca
Chief Happiness
​​​​​​​
Duur
1 uur

Je kan het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar