Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


Wat mag je verwachten? 

Talent management, inspirerend leiderschap, een veilige en gezonde werkomgeving en een goed salaris en arbeidsvoorwaarden - dat zijn de succesingrediënten voor gemotiveerde en gelukkige medewerkers. Ook beloning en erkenning spelen een niet te overziene rol. Medewerkers die zich gewaardeerd voelen, zijn meer tevreden en betrokken. Hoe persoonlijker en unieker je blijk van waardering, hoe groter het effect. 

In deze webinar ontdek je wat de ideale momenten zijn om je medewerkers te waarderen met een geschenk. Hoe doe je dit best, op een eenvoudige en persoonlijke manier? En wat is voor je werknemers het ideale geschenk? 

We loodsen je door de resultaten van ons recent marktonderzoek, doorspekt met eigen inzichten. We geven je concrete tips voor een optimaal waarderingsbeleid, waarmee je het werkgeluk van je medewerkers een flinke boost geeft. 

Schrijf je nu in via bovenstaande link om deel te nemen aan de webinar. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. 

Ben je niet beschikbaar op het tijdstip van de webinar? Geen nood. Als je bent ingeschreven, ontvang je na afloop van de webinar een opname. Die kan je op elk moment (her)bekijken of delen met een collega.
Presentatie door
Jelle Van Roosbroeck
Co-founder & CCO/CFO Kadonation 

Duur
30 minuten

Je kan het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar