Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Wat mag je verwachten?
​​​​​​​

Wat voor leider ben jij? ​​​​​​​Wat voor leider wil je zijn?

Heb jij ook al heel wat boeken verslonden en massa’s leiderschapstheorieën doorgespit om een blauwdruk van “de ideale leidinggevende” te vinden op zoek naar concrete handvaten om in de praktijk toe te passen? Heb jij soms het gevoel dat er een leiderschapsstijl opgedrongen wordt, maar dat er geen enkele perfect bij je past? Dan ben je niet alleen! 

Ontdek in dit webinar hoe je een aanpak kan ontwerpen die wel bij jou aansluit en die voor jou werkt. 

Succesvol leiderschap begint immers met authenticiteit, waarbij we mensgericht blijven, maar onze functie vervullen zonder onze waarden en persoonlijkheid te compromitteren. Organisaties die authentiek gedrag stimuleren hebben meer kans op betrokken, enthousiaste en gemotiveerde werknemers en zorgen voor meer vertrouwen en psychologische veiligheid in het team. Stuk voor stuk belangrijke sleutels voor meer werkgeluk, waardevol teamwork en betere resultaten.

In dit gratis webinar met Yvonne König kom je meer te weten over
- wat authentiek leiderschap inhoudt en waarom het een positief effect heeft op het team
- een kader om een compleet eigen leiderschapsstijl te ontwikkelen vanuit je eigen persoonlijkheid, sterktes en kernwaarden 
- hoe je het evenwicht bewaart tussen jezelf, je functie, en de verwachtingen van de organisatie en je teamleden
- heel wat concrete voorbeelden uit de praktijk en do’s en don’ts om je te inspireren

Heb je vragen?
In dit live webinar krijgen deelnemers ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Wil je zeker zijn dat je vraag aan bod komt? Bezorg ze ons dan voor maandag 19 september via info@tryangle.be en wij doen het nodige. 

Inschrijven
Schrijf je nu in via bovenstaande link om gratis deel te nemen aan het webinar. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Beschikbaarheid van de opname
Ben je niet beschikbaar op het exacte tijdstip? Geen nood. Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je na afloop van de webinar een replay link waarmee je de webinar op een geschikt moment kan (her)bekijken. 

Presentatie door
Yvonne König
Trainer & Coach Corporate Well-Being & Leadership

Duur
60 minuten

Je kan het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar